Boka städning

Så fungerar det

Funderar du på om Lyckorum är rätt för dig? Hur du blir kund och vad det innebär? Bra, då har du kommit rätt.

1. Kontakta oss

Du börjar med att fylla i ett formulär där du specificerar dina behov och omständigheter - hur stor din bostad är, hur ofta du vill ha städat och vad som ska göras. Vi återkopplar med ett föreslagen timåtgång, pris och veckodag.

2. Inför första städet

Vi stämmer även av praktiska detaljer såsom nyckelhantering, utrustning som behövs samt eventuella specialinstruktioner. Det kan vara bra att plocka undan lite så städaren kan komma åt, men oroa dig inte för mycket över det. Första städet ta också oftast lite längre tid än efterföljande.

3. Samma dag, samma tid

Vi kommer förbi den veckodag och en tid som passar er, så sker städningen därefter alltid vid denna tidpunkt. Magin att varje fredag komma hem till ett nystädat hem är oslagbar!

4. En del av familjen

Att släppa in en främmande person i sitt hem är ett stort beslut. Vi vill givetvis inte att det ska kännas så! Vårt upplägg är därför att alla våra kunder har sin egen dedikerade städare. Någon som vet hur du vill ha det och som du kan lita på.

5. Du betalar för tjänsten, inget mer

I slutet av varje månad skickar vi en faktura för hela månaden. Vi har flera betalsätt, bland annat Swish! Du behöver inte krångla med timbanker, skriva upp dig på långa bindningstider eller oroa dig för dolda avgifter. Vi hanterar allt med RUT-avdrag, där behöver du inte göra någonting.

6. Personligt städ

Vill du ändra eller lägga till något? Rengöra ugnen efter storbaket? Skura kylen inför helgens fest? Jobbat natt och vill flytta tid till eftermiddagen? Varför inte resa bort några veckor och pausa städningen? Inga problem!
© Copyright Lyckorum AB
Villkor